сряда, 26 април 2017 г.

My foundation routine| spring-summer 2017

Здравейте! Днес ще ви разкажа за продуктите, които използвам, за да постигна красив, безупречен и най-вече матов финиш на лицето ми. Знаете, че обичам да експериментирам с новите предложения от Avon и днешните участници в поста са два продукта точно от тази марка. Става въпрос за Avon True Colour calming effects mattifying foundation и Mark. magix HD finishing powder. 
Пудрата получих на скоро и ще ви споделя впечатлението ми от досегашната употреба. Фон дьо тенът използвам от около 1 месец и вече имам доста добре изградено мнение и затова ще започна именно с него. 
Моя е в цвета Nude, който е за кожи с жълт подтон и ми пасва страхотно. Реших да го изпробвам от препоръката на Снежана, чийто канал следя от много време. Стъкленото шишенце съдържа стандартните 30 ml. Консистенцията не е нито прекалено течна, нито прекалено гъста, а нещо по средата. 
Покривността е от лека към средна( която можете да получите с надграждане на продукта). И сега частта, която всички очакваме- финишът. Той определено не е напълно матов( както при L'oreal infalible 24 hr matte), но не седи и прекалено лъщящо. Пак е нещо средно между двете. Трайността е около 6 часа и с времете избледнява равномерно. Ако искате наистина матов финиш задължително трябва да го фиксирате с матираща пудра, като за сега най-много ми харесва насипната на Mark. От много време исках да изпробвам такъв тип пудра, която е подходяща както за техниката baking, така и за фиксиране на лицето.
Като видях, че Avon са пуснали пудрата magix HD finishing powder, веднага си я поръчах. И добре, че го направих, защото продуктът сам по себе си е невероятен.
 Въпреки че го ползвам от скоро, го харесвам изключително много и затова искам да поздравя Avon за страхотния продукт. Пудрата е фино смляна и придава този flawless matte финиш на кожата. Трайността и е около 5-6 часа, след които може да ви лъснат леко някои участъци от лицето, особено ако сте с мазна кожа. Количеството е 9 g.
Харесвам това, че е бяла на цвят и няма да имате този проблем с избора на цвят.
 Опаковката е стабилна и не позволява голямо разсипване на продукта. " Проблемът", който имах с пластмасовата кутийка беше, че не забелязах прозрачната лепенка, която предпазва пудрата от разпиляване извън нея. И така прекарах 10-15 мин. в опити да стигна до продукта :D .
Ще продължа да подлагам и двата продукта на тестове и крайното ми мнение ще може да видите в някой от предстоящите постове за празни опаковки. So, stay tuned!
Надявам се днешният пост да ви е бил интересен и полезен. До скоро! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар