сряда, 19 април 2017 г.

Koko Kollection by Kylie Cosmetics| review

Здравейте! Може би знаете колко харесвам червилата на kyliecosmetics.com и може би това беше главната причина да искам да изпробвам и тези червила. Koko Kollection е колаборация между Kylie и Khloe Kardashian. В сета се съдържат 3 течни матови червила( Okurrr, Gorg, Khlos) и един глос( Damn Gina). 
Всяко едно червило съдържа 3.25 ml продукт. Опаковките са много стилни, красиви и модерни. В цвят розово-злато са( един от любимите ми) и честно казано ми харесват повече от тези на стандартните продукти за устни на Kylie. Апликаторът и четката са единтични, ароматът също. Това, което е намирам за минус е, че отвън не се разбира много добре кой е цветът в бутилката всъщност, тъй като неоцветеното пространство е малко малко. Започвам с всеки цвят по отделно:
Damn Gina e единственият глос в комплекта. Цветът му е много приятен прасковен nude с много малки и нежни бляскави частици. Откъм трайност продуктът се справя доста прилично- около 4 часа. Това, което ме впечатли е, че попринцип гланцовете за устни са доста лепкави, но този не е от тях. Дори не се усеща на устните. Страхотен е! Надявам се Kylie Cosmetics да пуснат още подобни глосове със същата формула, защото са наистина рядко срещани.
Като любител на телесно-кафеникавите цветове, може би няма да се учудите, че Khlos е моя любимец. Цветът е едно страхотно наситено кафяво с топъл подтон. Формулата е същата като при Kylie matte liquid lipstcks- приятна, лека и на моите устни не е много изсушаваща.
Нанася се лесно и изсъхва за секунди.
Цветът Gorg определено не е за всеки. Той представлява теменужено-лилаво цикламено. Това може би би се получило, ако смесите Posie K и Kourt K. Попринцип по-тъмните цветове са по-рискови, тъй като има вероятност като засъхнат  да стоят леко на петна, но тук нямаме такъв проблем. Gorg седи много комфортно на устните и мисля, че би бил страхотно допълнение към една есенна визия.
И накрая, но не на последно място- Okurrr. Щом го swatch-нах на ръката си си казах: ,, Този цвят изобщо не е в моята зона на комфорта и няма да го нося". Но ето, че с времето "преодолях страха си от по-смелите цветове" и сега му се наслаждавам на max. Думите, които го описват са екзотичен корал. Носейки това червило си представям, че съм на почивка на някой екзотичен остров. Придава страхотен цикламено розов матов завършек на устните- нещо, в което се влюбих!

Мисля, че това е най-общото, което мога да кажа за Koko Kollection, но съм сигурна, че след прочетеното и вие ще проявите интерес към нея. Мисля, че червилата са част от лимитирана серия, но проверявайте в сайта на www.kyliecosmetics.com, тъй като ги пускат периодично, а и на скоро пуснаха всеки цвят по отделно. Цената за целия комплект е 40$ без доставка.
Надявам се постът да ви е бил интересен и полезен. До скоро! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар